Mine definitoner på fuldbyrdelse

Her kan du se mine definitioner på fuldbyrdelse inden for 8 vigtige områder - rækkefølge vilkårlig.


Ægteskab

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg skaber et livslangt, varmt, muntert, kærligt, ærligt, åbent, trofast, fortroligt, loyalt, givende, levende, legende, gensidigt støttende og styrkende ægteskab, med plads til børn og tid til dejlig, tilfredsstillende, varm, legende og fræk sex med fuld hengivenhed.


Arbejde

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg skaber et spændende, afvekslende, udfordrende, alsidigt, interessant, udviklende, respektfuldt og kreativt indendørs arbejde, hvor jeg tjener alle de penge jeg har brug for og får mulighed for at udøve mine kompetence i venlige omgivelser med søde og dygtige kolleger.


Familie/venner

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg opbygger og vedligeholder et tillidsfuldt, loyalt, respektfuldt, hyggeligt, udviklende, sjovt, ærligt, legende og forstående forhold til min familie og venner, hvor jeg kan få sparring og støtte.


Hjem

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg udtænker, designer, skaber og vedligeholder et rummeligt, varmt, lyst, moderne, smart, bekvemt, hyggeligt og flot hjem med en stor blomsterne samt duftende have med plads til leg - i nærheden af skov, strand, landsbymiljø og familie.


Intellekt

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg udvider min viden og visdom ved at modtage undervisning, læse litteratur, drøfte livet med familie og venner, betragte og forstå min verden og gøre brug af min livserfaring.


Fysiske krop

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg opbygger og vedligeholder en sund krop ved at spise sundt, sove nok, dyrke motion, pleje mig selv og sikre et godt nærmiljø.


Spiritualitet

Fuldbyrdelse for mig er, at jeg vedligeholder et sundt sind og udvikler min spirituelle sider ved at øge min selvrespekt, skabe indre ro, hvile i mig selv, fokusere på mit "jeg", lade positiviteten styre og kærligheden flyde.


Fritid/hobby

Fuldbyrdelse for mig er, at opsøge fællesskab og opleve spænding ved mine interesser samt opleve tilfredsstillelse ved at fordybe mig og engagere mig. Jeg vil skabe og være kreativ ved at lave billedkunst og grafisk design, nyde mad og vin samt pjatte, lege og have sjov med min omgangskreds.


Tilbage til min hjemmeside constructani.gif (6366 bytes)

Evigt under tilretning. Sidst opdateret december 2001